» » » Събития в Деня за борба с трафика на хора в Бургас


Бургаската Местна комисия за борба с трафика на хора подготвя поредица от събития, с които ще отбележи Международния ден за борба с трафика на хора.

На 18 октомври 2012 г., от 10.00 ч. в градинката до Часовника, ще бъде открит благотворителен базар на сувенири, изработени от децата от Дневен център „Св. Николай Чудотворец”. Събраните средства ще бъдат предоставени за нуждите на местния приют за жертви от трафика на хора.

Също от 10.00 ч. доброволци ще раздават информационни материали, свързани с трафика на хора, в търговските центрове, книжарниците и централните градски улици „Александровска” и „Богориди”.

В 17.00 ч. в залата на НХК, ще бъде прожектиран филма „Хюман Трафикант”, предшестван от обявяване на конкурса за създаване на лого на Комисията за борба с трафика на хора сред всички училища и НПО в Бургас. Срокът за подаване на предложенията за лого е 1 месец. След приключването му, със събраните разработки на децата ще бъде направена изложба в Културен център „Морско казино”, а за най-добрите участници, класирали се на първо, второ и трето място, ще има награди.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: