» » » Концерти на Чамбао & Васко Василев в странатаЧамбао в комбинация с Васко Василев имат амбицията да задържат циганското лято с много музика, андалуско слънце и испански залези поне до ноември. Удоволствието от тяхната музика имат честа да изпитат три български града: София, Пловдив и Варна.

Концертите на Чамбао са на:
 • 07 ноември 2012 г. в Зала 1 на НДК в гр. София.
 • 08 ноември 2012 г., в Панаирна палата 2 в гр. Пловдив.
 • 10 ноември 2012 г., в Дворец на културата и спорта в гр. Варна.

Билети на касите на залите и в мрежата на Евентим на цени от 20, 30 и 40 лв.

Курсистите на Институт Сервантес и читателите на библиотеката ползват 15% отстъпка от цената срещу карта от библиотеката, която трябва да покажат при закупуване на билет в офиса на Ивентим на ул. „Гр. Игнатиев”22, до 02.11.2012 г.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

2 коментара:

 1. Анонимен8.11.12 г., 2:29 ч.

  Концерта е подходящ за любителите на арабска и гръцка музика. Васко Василев не участва - появява се за около две минути и цигулката му не се чува от някаква египетска тарамбука. Рекламата на концерта е подвеждаща - няма нищо общо с голямата музика на Васко Василев.

  Заведох дъщеря ми (7г.) да се наслади на музиката на Васко Василев, а тя чу само Васко - Азис. По- добре да и бях предложил откровена чалга - определено нашите чалга-певици имат по-големи гласови възможности от вокала на Чамбао

  Организаторите се принудиха да пратят собствени хора - ПРАВОСТЯЩИ ПРЕД ПЪРВИ РЕД (най-скъпите места), за да провокират залата да се събуди. Тръгнах преди края на концерта, а във файето на НДК имаше вече над 1000 човека.
  Поклон пред Васко, но подигравката беше ОГРОМНА.

  ОтговорИзтриване
 2. Много жалко, наистината. А концертът звучеше обещаващо. Това единствено доказва, че в Силиконовата ера рекламата е тази, която купува и продава с цената на човешката неудовлетвореност.
  И все пак, за да видим и нещо позитивно в цялата случка - толкова е чудесно, че един баща се опитва да подари на малката си дъщеря красиво културно събитие, отделя й време и внимание. Може би концертът не е бил точният, но пък това е правилното родителстване.
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване