» » » В Клуб на пътешественика през седмицата31 октомври 2012 г., 19:00 ч. - Презентация Приятели на пътя (презентацията ще протече на английски език)
Гости тази седмица ще бъдат Гюркан Генч (Турция), Ангелина Попова (Велинград), Нейтън Колтс (Канада). Тяхната история започва в Туркменистан, където Гюркан научава за велосипедист, каращ един ден пред него. След 6 дни всеотдайно въртене, Гюркан настига Нейтън. Нейтън от своя страна се е забързал за среща в Самарканд с приятелката си Ангелина. След като тримата се събират, следват много весипедни преживявания през Узбекистан, Таджикистан, а след това и Китай, Монголия, Югоизточна Азия и едно велосипедно прибиране от Китай до България. Сега Гюркан за втори път се среща с Нейтън и Енджи, вече на Българска земя. Посещението на Гюркан в България е част от неговата 7 годишна вело-обиколка на света.
Вход: 3 лв.


02 ноември 2012 г., 18:30 ч. - Работилница по Куилинг
Тъй като истинските пътешественици обичат да се запознават и да научават различни техники, заняти, умения от широкия свят, в Клуб на пътешественика започва поредица от работилници, на които ще имате възможност да се срещате с ворци, любители, ентусиасти, които ще споделят опит и ще показват техники, подходящи за активен творчески отдих. На 02.11. Таня, която обикаля селските пазари най-редовно, ще покаже техниката Куилинг. Научете как се изработват красиви картички и картини и защо Таня се мотае по пазарите вече повече от два месеца.
Вход: 8 лв.


Всички събития са с предварителна заявка за участие на e-mail: travellersclub.bg@gmail.com или тел.: 0882 29 28 77.

Клуб на пътешественика се намира в София на ул. „Виктор Юго”5 (първата пряка вдясно на ул. „Иван Асен II” от Орлов мост).


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: