» » » Platform празнува с разтърсващо партиПопулярният лейбъл Platform официално навършва една година и по този повод ъндърграунд изпълнителите са решили да направят много специален подарък за своите фенове с много Dubstep, Grime, Hip-Hop и Drum&Bass.

На 26 октомври 2012 г., от 21:00 ч., в Парти център 4-ти километър ще бъде много Happy и много Birthday с Platform  и поканените артисти:
  • BiomeЕдин от най-големите млади таланти на Острова. Име, което трудно бихте могли да пропуснете, ако се интересувате от по-дълбок и минималистичен звук.
  • Badklaat - Адам Джеймс е 24-годишен продуцент от Gloucester, Англия, който започва да се занимава с drum&bass и грайм още на 15 години. Въпреки че още е въвлечен в тези стилове, той насочва основната си енергия в дъбстепа, като едновременно е активен в тежките, както и по-леките поджанрове.
  • Stig of the Dump - Stig of the Dump a.k.a. Stig of the Dubs e легенда на английската ъндърграунд сцена.
  • LDZ – Dabbla - МC и продуцент, както и основател на LDZ а.к.а. LondonZoo. С извоювано име на английската хип-хоп сцена, като и до днес продължава да издава свежа продукция, която отдавна е извън рамките на дъбстеп жанра.

Билети:
Предварителна продажба - 10 лв. в мрежата на Eventim.
Цена на входа - 15 лв.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: