» » » Вълшебно детско ателие Приказки

Снимка: Интернет

LifeBox съвместно с КъЩата - център за малки изследователи, канят всички деца в предучилищна възраст, които обичат приказките, театъра, и рисуването, на едно вълшебно ателие „Приказки”.

Ателието има за цел чрез приказките да подпомогне децата да разпознават и назовават чувствата си, да придават смисъл на преживяванията си и по-лесно да се справят със страховете и вътрешните конфликти, с които е наситен техният свят в процеса на израстването им.

Чрез терапевтичен поход, квалифицирани психолози ще предоставят на децата пространство, в което могат да споделят тревогите типични за тяхната възраст, да се чувстват разбрани и приети.

Ателие „Приказки” ще предлага материали и средства, които стимулират богатството на въображението у децата, и с помощта на приказките ще подпомага развиването на мисленето и логиката, разбирането и свободното изразяване.

Ателието ще се води от висококвалифицирани психолози с опит в консултирането на деца и родители в индивидуален и групов формат: Ангелина Даскалова и Радостина Белчева.

Работните групи ще бъдат от 5 до 7 деца.

Таксата за участие е 22 лв., като е необходимо предварително записване на тел.: 0889 932 451.

Ателие „Приказки” ще се проведе на 24 ноември 2012 г., от 13:00 до 14:30 ч., в КъЩата – център за малки изследователи.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: