» » » » » Детски спектакли „Карамба” и „Коледни пътешествия”


Фестивална програма „Приятели на България” представя две интересни, приключенски и вълнуващи детски представления през последния месец на годината.


Пиратско шоу „КАРАМБА“  - 9 декември 2012 г., зала „Модерен театър“.
Главните герои Капитан Карамба и неговият помощник събират екипаж, за да потеглят на далечно  пътешествие и да открият съкровище, отбелязано на древна пиратска карта. Членовете на екипажа ще бъдат избрани от публиката, а кандидат – пиратите ще преминат през различни изпитания и включени в пиратски игри. Победителите стават част от пиратския екипаж. В хода на спектакъла освен огромна доза забавление малчуганите ще получат информация за исторически събития и географски забележителности.
Авторският спектакъл на Красимир и Тянка Господинови е предназначен за цялото семейство.
Билети: 6,00 лв., от касите на НДК и в мрежата на Eventim.Спектакъл „КОЛЕДНИ  ПЪТЕШЕСТВИЯ“ със специалното участие на Хайгашод Агасян – 16 и 23 декември 2012 г., зала „Модерен театър“.
Коледен куклено-музикален спектакъл, представен по забавен начин от актьорите Красимир и Тянка Господинови и със специалното участие на любимия на всички деца и техните родители композитор, и изпълнител на детски песни - Хайгашод Агасян.. Малките зрители ще се забавляват с много фокуси и танци, ще пеят любими детски песни заедно с Хайго, в очакване на добрия Дядо Коледа. Мишокът Чарли, слончето от Африка, кресливият папагал Какаду, джуджето Туни и Разказвача на приказки ще разкажат как се посреща Дядо Коледа по света. Какво ли е скрил в големия чувал?
Атрактивни подаръци от Дядо Коледа очакват малчуганите!
Билети: 8,00 лв. от касите на НДК и в мрежата на Eventim.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: