» » » » Детски спектакъл „Старинните машини разказват”Смях, музика, атракции и още много изненади, очакват малки и големи в спектакъла „Старинните машини разказват” – едно представление на Венци Мартинов и „Комеди клуб” в Националния политехнически музей.

Елате, за да се уверите, че старото радио от едно време още говори, старото пиано свири прекрасно, сръчните майстори от миналото оживяват и старинните машини разказват.

Спектакълът е колкото забавен, толкова и образователен. Неусетно представлението ще се превърне в посещение на музей, където ще се докоснете до най-ценните експонати на обновения и реконструиран Национален политехнически музей – от стогодишните коли, колелета, грамофони, телефони, колекцията от старинни часовници, до първите телевизори, компютри и мобилни телефони.

Времетраене: 100 мин.

Представления на 01.12.2012 г. и 08.12.2012 г., от 16:00 ч., в залата на Национален политехнически музей (бивша къща-музей „Георги Димитров”).

Билети на цена от 7 лв. (с включено посещение на съкровищницата на обновения и реконструиран Национален политехнически музей) на касите на eventim.bg или в деня на спектакъла, на място, 1 час преди началото.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: