» » » Семинар-ателие „Женската красота в индийската култура” във Велико Търново

Снимка: интернет

Преживейте красива Индия със семинара-ателие „Женската красота в индийската култура”. Преоткрийте богинята в себе си и си подарете едно красиво, вдъхновяващо и антистрес преживяване, защото го заслужавате.

Събитието е организирано в три части:
  • Теоретична част - Философия на естетиката, постигане на вътрешна хармония, йога на женствеността, история на сарито, регионални различия, символика в декорации, аксесоари и грим.
  • Практическа част - Обучение по обличане на сари. Цялостна стилистика на участничките с украсяване на лицата с характерни флорални мотиви, индийски грим и аксесоари.
  • Фотосесия.

Водещ на семинарът-ателие е Стела Христова - педагог и обучител. Занимава се с изследвания в областта на Индийската култура, себепознание и йога. Води курс по Индийска култура в НБУ.

Стилист: Христина Моллова.

Красивата проява ще се проведе на 24 ноември 2012 г., от 10.00 до 14.00 ч., в „Бутик за душата” в гр. Велико Търново, ул. „Ильо Войвода”10.

Ателието е подходящо за дами над 5-годишна възраст.

Тъй като групата може да бъде от максимум 15 човека, за да може да се обърне индивидуално внимание на всяка дама, необходимо е предварително записване на тел.: 0887 766 796 (Моника Христова) или имейл: butikzadushata@mail.bg.

Таксата за участие е: 20 лв. при предварително заплащане и 25 лв. при плащане в деня на събитието!


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: