» » » Презентация за пътешественици „Из планините и селата на Аржентина и Боливия”

Снимка: nasamnatam.com

Понеделнишки в Клуб на пътешественика ще се разходим по безкрайните и пусти пътища на Аржентина, Боливия и Бразилия, с Драга, която ще разкаже за пътешествието си под Южния Кръст, което я води през диви Патагонски планини, ледници, вулкани, солени пустини, бурни океани, субтропични гори, индиански общности, еко ферми и един световен конгрес на Майката Земя.

Драга е запален планинар и планински водач, която успява да се докосне и до местното население, тъй като прекарва част от времето си в доброволчество по различни проекти. Пътува без пътеводител, учи испански на крак и успява да се загуби в джунгла насред Рио де Жанейро.

Нейният интригуващ разказ ще можете да чуете на 12 ноември 2012 г., от 19:00 ч., в Клуб на пътешественика в София (ул. „Виктор Юго” 5, първата пряка вдясно на ул. „Иван Асен II” от Орлов мост).

Тъй като местата са ограничени, заявете присъствие на e-mail: travellersclub.bg@gmail.com или на тел.: 0882 29 28 77.

Клубна такса: 3 лв., която включва презентация, прожекция, безплатна напитка. 

«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

3 коментара:

  1. Искам да попитам, защо сте използвали моя снимка в анонса? Водещият презентацията не би ли трябвало да има свои.

    ОтговорИзтриване
  2. Нямаше представена снимка на водещия, затова избрахме от интернет. Сега ще заменим вашата. Извиняваме се за неудобството. Хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря, просто не обичам така анонимно да се ползват снимките ми. Можеше да я оставите, но да сложите името ми. Приятен ден и на вас :)

    ОтговорИзтриване