» » » » » Форум театър за деца

Снимка: specminds.blogspot.com

Любопитни ли сте как на театралната сцена могат да се разрешават конфликти от ежедневието вашите децата? Провокирайте децата си да се фокусират върху разрешенията, вместо обвиненията. Включете ги в тридневния уъркшоп по Форум театър, който ще завърши с представление пред публика във фестивала Западен парк.

Форум театърът е метод, създаден от Аугусто Боал като част от неговия „Театър на потиснатите”. Целта на форум театъра е да се провокира размисъл у публика и участници за собственото им поведение и реакции при подобни случки и да се разгледат алтернативните варианти за действие с цел разрешаване ежедневните проблеми.

Уъркшопът се организира от образователен център „Медиа”.

Заниманията ще се проведат на 5 и 6 декември 2012 г., от 10:00 до 12:00 ч., в Западен парк и читалище „Роден край” на ул. „Попчево” № 20 в кв. „Гевгелийски”. Крайното представление ще бъде показано на публиката на 7 декември 2012 г., от 11:00 ч. в Западен парк.

Форум театър е подходящ за деца и младежи над 10 годишна възрастУчастието е безплатно, като е необходимо записване до 30 ноември 2012 г., на тел.: 0878 707590 или и-мейл: svetlana@mediaedu.bg.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: