» » » » Представяне на книгата Две поколенияМоже би сте чували за него, а може би все още не, но определено той ще ви завладее с харизма и споделен опит, а той е - Боян Бенев.

Роден в България и напуснал заедно с родителите си едва 6-годишен, отраснал край Лийдс и завършил икономика в лондонския Юнивърсити колидж, регистрирал първата си компания на 16, избран (на 23) за най-добър млад предприемач в Обединеното кралство в престижната анкета на списание Start Your Business.

Боян в голяма степен е британец, но в не по-малка – българин. Поне в онази част, която е обърната към бъдещето, защото именно с България иска да обвърже своето.

Откакто се е върнал през 2009 г., Боян работи като консултант в областта на маркетинга, продажбите, медиите и информационните технологии. Занимава се също и с общественическа дейност: създател и председател е на Българският клъстер за предприемачество и иновации – сдружение, чиято основна цел е да обедини и фокусира енергията на най-влиятелните български организации, работещи в сферата на предприемачеството.

Безценният опит, натрупан от Боян на фронта на бизнеса и предприемачеството в двете му родини ,и дълбоката му увереност, че в България най-доброто предстои, го мотивират да сподели визията си за бъдещето на страната ни в книгата „Две поколения”. Нейната дръзка амбиция е да проследи някои от важните социални, икономически и политически процеси, които предстоят на България като държава и българите като народ през следващите 40 години.

Представянето на „Две поколения” ще се състои на 5 март 2013 г., от 18:30 ч., в „+ това”.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: