» » » » Екофест на любовта и винотоТази година за първи път „Сдружение Устойчиво Общество” организира „Екофест на любовта и виното” с призив за по-малко консуматорство и повече общуване помежду ни.

Събитието ще се проведе в Пловдив и София , като ще предложи на посетителите:
  • Сами да изработят най-хубавите и вдъхновени подаръци за любимия човек;
  • Кулинарни предизвикателства – шоколад и други афродизиаци;
  • Чисти храни за „вечеря за двама”, подаръци и вино-зона;
  • Green Dating – нестандартно парти за запознанства на хора с еко съзнание, на което ще се проведат кулинарни и забавни игри.

„Екофест на любовта и виното” има и благотворителна кауза като част от кампанията ни за набиране на средства по проекта „Зелено училище”. Това е гражданска инициатива на майки с екологични убеждения, целяща да се създаде естествена среда за децата, чрез която те сами да достигнат до основните устойчиви познания, както и да подпомага подхода на родителите за отглеждането и възпитанието им.

В София екофестът ще се проведе в Бетахауз на 13 и 14 февруари 2013 г., от 11:00 до 19:00 ч., с Green Dating парти на 13 февруари 2013 г., от 19:00 ч. в betacafe.

В Пловдив събитие ще се случи в Бар Грамофон на 13 февруари 2013 г., от 11:00 до 19:00 ч., с парти за запознанства същата вечер от 19:00 ч.
«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: