Expo4Kids е събитие за цялото семейство, което включва семинари за родителите, забавления и игри за децата, изненади, подаръци, пазаруване, представяне на нови продукти и информация за различни интересни услуги свързани с развитието и възпитанието на детето.

Изложението е подходящо за деца от 0 до 12 години, а страхотната новина е, че тази година ще раздаде на томбола над 100 награди: АТВ, Луксозна Тротинетка, Колело, много атрактивни награди, ваучери за отстъпки и какво ли още не!

Expo4Kids ще се проведе от 1 до 3 март 2013 г., в Мол България, гр. София. Там ви очакват:


За Децата
 • Конкурс за най интересно направена мартеничка на 1 март 2013 г. Награда очаква победителя.
 • Баба Марта на гости на Expo4Kids. Ще можете да си направите снимка с нея, да я попитате нещо за самата нея или просто да й се порадвате.
 • Кът за грим и костюми, където ще се преобразите в приказни герои, нежни феи, рицари и царе. Тук приказките ще стават реалност, в която всеки малчуган ще бъде герой. Разбира се отново ще има награди за всички, както и много усмивки, а също и снимки.
 • Кът на малкия астронавт. Планетите, звездите и всичко, което виждаме на небето, ще се пренесе за три дни в Expo4Kids. Тук всички малки и големи любопитковци ще могат да научат за така интересния и мистичен космос.
 • Кът „Моята България”, в който ще научите много интересни факти за нашата прекрасна страна.
 • Зона за рисуване, за да развихрите въображението си и да създадеде един свят пълен с цветове и форми. Всички творби ще бъдат включени в специална изложба на края на събитието.
 • Еко зона. Знаете ли че можете сами да си направите хартия? А че от стари вещи можете да си направите играчка? Знаете ли какво е рециклиране и защо не трябва да замърсяваме природата? Всичко това ви очаква в къта на еколога по време на изложението.
 • Сцената е ваша и всеки малък талант ще има възможност да изпее нещо, да потанцува или да се порадват на програмата.


Семинари по време на Expo4kids 2013 
Всеки ден от 10:30 до 12:30 ч., на етаж 1 в Мол България. Вход свободен след предварително записване на тел.: 02/ 962 47 44 или 0894 499 375, както и на и-мейл: office@deteto.info (записваме и през почивните дни на имейл адреса). Посочете името си, възрастта на детето/децата си и телефон за връзка.
 • 1 март 2013 г. – „Насърчаване и развитие на интелектуалните възможности на децата”. Подпомагане на детското развитие. Стимулиране на потенциала на детето. Ранното детско развитие. Емоционална интелигентност и защо е важна. Лектор: Анастасия Грозева, психолог, основател „Дом с крила”.
 • 2 март 2013 г. – „Как да поддържаме градивна комуникация и развиващи отношения в съвременното семейство”. Видове и нива на комуникацията в семейството. Връзката между стила на родителстване и отношенията между брачните партньори. Предизвикателства пред съвременното семейство: отношения и комуникация в непълни семейства или семейства с един родител. Лектори: Елена Кръстева (психотерапевт, специализиран в терапия на двойката и семейството) и Иван Павлов (психолог, системен фамилен консултант).
 • 3 март 2013 г. – „Войната вкъщи”. Битката между децата в семейството. Отношенията в семейството и отражението им върху социалната компетентност. Братята и сестрите – трудна връзка, нелишена от проблеми. Близнаците и техните особености. Лектор: Надежда Милева, психолог, психотерапевт и арт терапевт.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: