Снимка: festivals.bg

Тазгодишното издание на бургаския фестивал на изкуствата „Включи града” ще се проведе от 22 до 24 март 2013 г. и ще предложи на публиката над 70 събития, организирани в шест сегмента: арт инсталации, уъркшопи, изложби, кино, концерти и пърформанс.

Фестивалните места са: КЦ „Морско казино”, открита сцена Охлюва, Терасата, Флора, Пантеона, Стената на приказките, Графична база.

Всички прояви са с вход свободен.

И тази година в дните на фестивала на посетителите ще бъдат раздавани книжки с програмата, които ще ви помагат да се ориентирате в многообразието от събития. Пред всяка една от фестивалните точки ще бъдат разположени транспаранти със събитията по дни и места. Ако използвате интернет през телефон или други мобилни устройства, ще можете да четете програмата и директно през тях, като бърз и лесен достъп до нея ще дава специално разработен QR код, който ще бъде поставен на видни места във фестивалната зона.

Запазва се и традицията за събиране на печати при посещение на събития, като наградата за събралия най-много печати е водолазен курс и билет за Фестивала на пясъчните скулптури.

«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: