» » » Детска работилница Пеперуди, птици и цветя

Снимка: Организаторите

„Вълшебната къща на Ема” ви кани на детската работилница „Пеперуди, птици и цветя”, която е част от проекта на галерия TATE Modern „The Unilever Series: Turbinegeneration”, който свързва заедно училища, колежи, културни организации, галерии и артисти от цял свят, за да изследват чрез езика на изкуството културните си различия и виждания, като показват и обменят работата си онлайн.

„Вълшебната къща на Ема” продължава за втора година да реализира арт проекти съвместно с Baylis Court nursery school, Berkshire, Англия.

По време на работилницата, малките творци ще направят пеперуди, цветя и птици, които са характерни за пролетта, като използват дизайнерски хартии, мъниста, брокат, панделки и филц. След това пеперудите, птиците и цветята ще отпътуват към децата в Англия, които ще ги поставят върху направеното от тях дърво от папие-маше.

Проектът ще продължи, като идеята е децата да направят и да изпратят различни обекти, с които се характеризират четирите сезона, и които съдържат специфичен български елемент.

Работилницата ще се проведе на 31 март 2013 г., неделя, от 17:00 до 18:00 ч., във „Вълшебната къща на Ема” (София, жк. „Разсадника”, бл. 30, вх. Г, партер).

Преподавател: Невена Виденова.

За въпроси и записване: nevenadacheva@gmail.com или тел: 0887 764 649.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: