» » » » Спортът е по-добрият начин децата да пораснат 2013Инициативата „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат” е част от програмата за социална отговорност на Съюза на пивоварите за превенция употребата на алкохол от лица под 18 години.

Второто издание на кампанията пристига с по-големи амбиции и по-голям мащаб. Тя ще се проведе в периода Май-Ноември 2013 г., като целта е да се предложат разнообразни спортни прояви с вход свободен и да се привлекат възможно повече участници.

За предвидените часове по спорт, организаторите са осигурили терени и професионални инструктори. Безплатните занимания и тренировки за начинаещи и напреднали ще се провеждат при следния график:
  • Волейбол – м. Май, всеки вторник от 17:30 до 20:30 ч. / м. Юни, всеки вторник от 19:00 до 20:30 ч., в спортна зала „Триадица“, София.
  • Изправителна гимнастика – м. Юни, всеки вторник от 17:30 до 19:00 ч., в спортна зала „Триадица“, София.
  • Капоейра и Кунг-фу – м. Юли и Август, всеки вторник от 19:00 до 21:00 ч., в кв. „Иван Вазов“, ул. „Димитър Манов“ 18, София.
  • Баскетбол – м. Септември-Октомври, на Национален стадион „Васил Левски“ и залата за баскетбол на ЦСКА в Борисовата градина, София.
  • Зумба – м. Ноември, всеки вторник от 17:30 до 18:30 ч., в спортна зала „Ем Ви Джей“ в „Зимния дворец“, кв. Студентски град, София.

През м. Юни и Юли в рамките на инициативата ще бъдат организирани дни на отворените врати на Детската академия по футбол (ДАФ), състезания по стрийт бол и съпътстваща спортна анимация.

За повече информация на тел.: 0885 056 923.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: