» » » » Национална изложба за цветя Флора Бургас 201330-то издание на Националната изложба за цветя с международно участие „Флора Бургас” ще отвори врати за посетителите само ден преди празничните дни.

От 16:00 ч. на 30 април, до 7 май 2013 г., в Морската градина, бургазлии ще имат възможността да се насладят и снимат с аранжираната продукция на над 50 фирми, сред които такива от Гърция, Турция, Холандия и др.

На изложението по традиция освен аранжировки от рязан цвят, посетителите ще видят екзотична тропична растителност, кактуси, различни саксийни растения, озеленяване за градини и фасади, парково обзавеждане и различни настилки, съоръжения за спортни и детски площадки, и мебели от дърворезба.

По време на „Флора Бургас 2013” ще се проведат и съпътстващия конкурс за детска рисунка на флорална тематика, както и базар на мед и медни продукти от район Странджа.«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

1 коментара:

  1. сигурно е било много хубаво и много много красиво - нямах възможност да отида, моля ако някой има снимки да ги сподели тук с всички нас - поздрави и до скоро

    ОтговорИзтриване