» » » » 30 мига танц – 30 години Танцова Формация Софистик-Живо

Снимка: Софистик-Живо

Танцова формация „Софистик-Живо” е създадена през 1983 г., и ето, че днес празнува своята 30-годишнина.

Реализирали десетки самостоятелни спектакли и концерти, сценични проекти, участия в културни и танцови прояви, фестивали, форуми, състезания и уъркшопи, възпитаниците на Формацията са носители на престижни награди от национални и международни конкурси и фестивали.

Към „Софистик-Живо” работят и се обучават изпълнители на възраст от 4 до 50 години. Репертоарът им е изключително разнообразен на танцови стилове: модерен балет и съвременен танц, характерни танци, джаз балет, MTV танци; автентични и съвременни разработки на български народни танци; хип-хоп, кей-поп и улични танци, танцов театър.

За 30-годишното си съществуване най-важната и силна страна на Формацията е реализацията на танца в неговото жанрово многообразие. Самото име носи послание за уникалния творчески почерк - ведро, жизнено, стимулиращо, нестандартно и търсещо изкуство.

Точно такъв ще бъде духът и на юбилейния концерт „30 мига танц”, чиято програма напомня танцова зала, пълна с емоции и вълнения, където всеки може да си избере по нещо.

Танцовата магия ще се случи на 21 април 2013 г., от 18:00 до 20:00 ч., в салона на Драматичен театър НАТФИЗ на ул. „Г. С. Раковски” №108А.

Вход с покани, които можете да резервирате на тел.: 0897 927 564 и 0889 022 700. А така също, на и-мейл: sofistik_jivo@abv.bg и skype: sofistik_dance.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: