» » » » Детски театър Омагьосаната гора

Снимка: Театър "Абсурд"
„Забавната неделя” в Софарма Шопинг Център тази седмица ще зарадва малчуганите с постановката на Театър „Абсурд“ – „Омагьосаната гора”.

Спектакълът ще бъде представен на 21 април 2013 г., от 11:00 до 12:00 ч., в Towers Gallery на ет. 2 на Софарма Шопинг Център. Историята разказва за една много далечна и вечно студена гора, в която живеят три таласъмчета – малко наивни и много добри. Един ден, докато си играят, те намират безпомощна лястовичка, която се опитва да им разкаже за пролетта. Решени да й помогнат и да намерят начин пролетта да дойде и в тази гора, таласъмчетата се сблъскват с множество перипетии. Какво ли ще се случи?

12:00 до 13:00 ч. – Пауза.

А от 13.00 до 15:00 ч. децата ще могат да се включат в арт ателието с Дани Годинова, заедно с която ще изрисуват великденско яйце от керамичен материал, като преди това оцветят рисунка от приказката. За най-малките са подготвени материали за оцветяване, а с помощта на родител малките гости ще могат да си направят малка кукла (таласъмче) или весело човече от интересни материали.

Вход свободен.«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: