» » » » Вело изложение Колодрум 2013„Колодрум” е уникално вело изложение, което ще обедини на едно място всичко свързано с колоезденето и активния начин на живот. Събитието ще се проведа за първи път, но е с амбицията да се превърне в ежегодна традиция.

От 25 до 31 май 2013 г., на открития паркинг на Сердика Център, седмицата ще бъде посветена на колелата и всички посетители на „Колодрум 2013” ще могат да се запознаят с всякакви интересни тенденции в колоезденето - градско, планинско, трайл байк и др.; да изберат новото си колело, както и да намерят подходящото място, където да практикуват любимия си спорт.

Открити ще бъдат информационни и търговски щандове, които ще представят специализирани паркове и места за колоездене, информационни сайтове, велосипедни марки, организации и всичко, свързано пряко или косвено с активния начин на живот и карането на колело в града, в планината и навсякъде, където човек пожелае.

През цялата седмица на открития паркинг на Сердика Център на ниво +3, ще се проведат разнообразни уъркшопи, състезания и обучения в различни алтернативни спортове, тестове на велосипеди, лятно кино, биг еър бег демонстрации и др.

За доброто настроение на посетителите и разхлада в горещите дни ще има изграден бар с освежителни напитки и музика.

Програма на Колодрум 2013:


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: