» » » » Събудете стените си 5 с щипка магияПетата изложба от проекта „Събудете стените си!” ще провокира публиката с жанров микс от живопис, графика, скулптора и инсталация, обединени от общата тема „Космос”.

Авторите, които ще допринесат за космическата обстановката, са: Момчил Колчев, Георги Венков, Тони Кондев, Ралица Бурова, Божидар Димитров, Сирма Сиромахова, Аксения Аксентиева, Маргарита Петрова, Ангел Петков, Дамян Бумбалов, Станислав Ганев, Николай Даракчиев-Николеп, Петър Янчев, Григор Велев, Николай Колев-Енчев.

Откриването на изложбата е на 15 май 2013 г., от 19:00 ч., в Тауърс Галери, „Софарма Шопинг Център”, и по традиция ще протече с тематичен коктейл и много изненади, подготвени от Wonderland Events.

Една от тях е сервирането на коктейл „Мимоза” в колби и епруветки. Но несъмнено, гвоздеят на вечерта ще бъде Маг Андреас от трупа  Fire Soul, който има редица „магически” изяви, сред които тези на международния MagicArtFest Sibiu 2012, на Exit Extreme Film Fest 2012, и на участието на Roger Sanchez в  Cacao Beach.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: