» » » » Графити върху дървета в Graffiti ForestGraffiti Forest ще провокира 25 от най-добрите графити художници в България да изрисуват 50 дървета, изработени от специален материал. Всички те ще оформят графити гора, която ще бъде изложена на централни локации в София в продължение на месец.

Инициативата Graffiti Forest се организира от GLOBUL и ще се състои на 19 май 2013 г., неделя, с начален час 12:00 ч., пред паметника на Съветската армия в София.

Рисуването на графити дърветата ще продължи до 19:00 ч., а за доброто настроение на посетителите ще се грижи DJ Dimondz.

По време на събитието всеки желаещ ще имат възможност да изпробват техниката на спрея и да създаде тениска или значка със свой собствен дизайн.

В рамките на инициативата ще се проведе и специална игра на фейсбук страницата на GLOBUL, в която потребителите ще могат да гласуват за любимите си графити дървета. Един от всички участници в играта ще спечели смартфон Samsung Galaxy Fame, а създателят на графити дървото, събрало най-много харесвания, ще спечели Samsung Galaxy S4.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: