» » » » 100 творби на 1 автор в Изложба 100


До 10 юли град Бургас е домакин на изложба, която не се е случвала никъде досега - един автор споделя с публиката на живо 100 свои произведения, които е нарисувал в рамките на 1 година.

Смелата изложба под заглавие „Изложба 100” е открита за посещения в галерия „Бургас”, която тази година чества своя 15-ти юбилей. Събитието се осъществява със съдействието на Община Бургас и е в подкрепа на Бургас в надпреварата за европейска столица на културата.

Автор на „Изложба 100” е живописецът Иван Русев, когото публиката в Бургас и региона познава от общо над 15 самостоятелни и колективни изложби и участия в пленери през последните 5 години в Бургас, Поморие, Несебър, Созопол, Китен. И този път живописецът не изневерява на стила си и показва пълния спектър от сюжети - пейзаж, фигуратив, натюр морт, голо тяло. Лятното настроение е в изобилие, а сцени и гледки от Бургас и региона, са силен акцент.

Изложбата на Иван Русев може да бъде видяна до 10 юли 2013 г., в галерия „Бургас” на ул. „Абоба” 13 в Бургас. Входът е свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: