» » » » Събудете стените си! 6


В Месеца на фотографията „Тауърс Галери” са приготвили десетки мигове, хора и места, запечатани от обективите на различни автори. Шестата изложба в рамките на проекта „Събудете стените си!” е посветена именно на фотографското изкуство.

Фотографският състав от шестия проект на „Събудете стените си!” включва авторите: Валентин Симеонов, Михаил Вучков, Любомир Стефанов, Марко Де Сантис, Мирела Караджова, Надя Минчева, Васил Павлов, Алекс Щок, Веселина Славчева, Таня Кюлджиева, Цветелина Цанева и Силвия Павлова. Не липсват и художници живописци в лицето на Кирил Божков, Ралица Бурова и Десислава Иванова-Далия.

Всеки от тях е с автентична гледна точка за живота, която ще представи в арт пространството на „Арт Рентал” в Софарма Шопинг Център.

Откриването е на 12 юни 2013 г., от 19.00 ч., на втория етаж на Търговския Център на „Софарма Бизнес Тауърс”, и по традиция ще се случи във вида на тематично парти с вход свободен, организирано от Wonderland Events.

Този път обстановката ще бъде лятна, музикално оформена от DJ Stefan Popov от лейбъл Code, който по-късно същата вечер ще радва феновете си в столичния клуб Mascara. Подготвил е най-доброто от funky, disco, vocal и soulful house музиката, поднесено със страст и стил. Миксът ще бъде с привкус на лято, коктейли, танц и силен бийт.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: