» » » » Световен ден на Смърфовете


Световният ден на Смърфовете се провежда едновременно в цял свят с цел утвърждаване на добрите идеали: приятелство, семейни ценности, доброта и честност, намерили място във филмите за малките сини геройчета. Българското участие в Световния ден на Смърфовете ще бъде със забавната игра „Не се сърди, Смърфче“.

На 22 юни 2013 г., от 11:00 ч., площадката срещу Националната художествена галерия, до Градската градина, ще се проведат игрите „Не се сърди, Смърфче“. Участие ще вземат смърфоотборите на: българските актьори, озвучили филма (Робин Кафалиев, Наката, Дачко и Поли Генова), „Макдоналдс”, „Шлайх”, „Гласът на България“, и деца от детски градини в София.

Срещу тях ще могат да премерят сили отборите от малки и големи почитатели, които се запишат за участие в турнира. Всички участници ще бъдат с фланелки „Смърфовете 2”, като всеки от тях ще си тръгне с подарък, а за победителите от игрите „Не се сърди, Смъфче“ ще има специални награди.

За гостите на събитието организаторите от Александра филмс са предвидили и смърфокриеница - на различни тайни места в Градската градина ще се крият 15-сантиметрови смърфчета. По даден сигнал ще започне„смърфотършуване“ и който намери смърфче, остава си за него.

Отбор в игрите „Не се сърди, Смърфче“ ще имат и деца с онкохематологични заболявания, като сдружението „Деца с онкохематологични заболявания“ ще подарява по една ръчно изработена и оцветена фигурка на всеки гост, дарил сума за изграждане на Център за възстановяване и работа с деца с онкохематологични заболявания.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: