» » » » Международен ден на младежта в София

Снимка: Национална програма за младежта

Международният ден на младежта през тази година се чества под мотото „Младежка миграция: Движещо напред развитие”. Събитието ще бъде отбелязано и в София с поредица инициативи на 12 август 2013 г.


ПРОГРАМА

17:00 ч., НДК до Билетен центърСъстезание „Лабиринт на предизвикателствата” за млади хора на възраст от 15 до 29 години, в отбори по двама. Всеки отбор „влязъл” в лабиринта ще получи 8 задачи, които трябва да бъдат изпълнени заедно и от двамата участници. Състезанието е за време и най-бързите отбори ще спечелят награди. Участието в надпреварата става след регистрация на и-мейл: events@youthbg.info, като посочите името на отбора, имената на участниците, електронна поща и телефон за връзка.18:00 ч. – Младежко изложение

19:00 ч. Официално откриване

19:30 ч., Лятно кино „One more cinema” в градинката на НДКНаграждаване „Ето така се прави!” с представяне на 10-те най-добри творби от Пощенска кутия за приказки н Гери Турийска с обявена тема „Ето така се прави!”.

20:30 ч., Лятно кино „One more cinema” в градинката на НДК – Кино на открито. Прожекция на късометражни филми на млади български режисьори и среща-разговор с авторите. Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: