» » » » Дигитален Арт Фестивал LivingWEB


LivingWEB™ е първото по рода си събитие, което материализира световната мрежа и я прави физически достъпна за всеки, а виртуалното става реално. Един фестивал, който има за цел да обнови и промени облика на София, чрез артистични инсталации, представящи новите измерения на Интернет феноменa.

Официалното откриване на фестивала ще бъде на 4 септември 2013 г. във Vivacom Art Hall. Програмата ще продължи с лекции в Американския университет в Благоевград. На 13-14-15 септември 2013 г., LivingWEB™ ще предложи спектакъл от инсталации, иновативно експо и открити уроци в Галерия Сезони на Културен дом „Средец”, Галерия за съвременно изкуство „Уникредит Студио” и още няколко точки в София и Благоевград.

Интерактивните инсталации ще олицетворяват уеб сайтове, материализирани в лабиринт от хиперлинкове и живи програми, в които ще се включат актьори, изпълнители, жонгльори, акробати, танцьори, „стенд-ъп” комици и паркур.

На различни локации в София и Благоевград ще бъдат инсталирани прожекционни екрани, предаващи на живо събитията от основната зона на фестивала, като посетителите ще навигират екраните (чрез модератор и Skype) и ще наблюдават шоуто от многообразни градски локации.

Достъпът до събитието ще бъде свободен. За повече информация следете www.enterlivingweb.com.

«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: