» » » » Ретро пикник през август със Smugglers Swing Club

Снимка: Smugglers Swing Club

Когато нещо се получи добре, то е хубаво да се повтори, за да се случи още по-добре. Smugglers Swing Club ви канят на втори ретро пикник в сърцето на София.

За един следобед на 17 август 2013 г., от 15:00 ч., Smugglers Swing Club ще ви пренесат в златните години на суинга и джаза, в 20-те и 30-те години на миналия век, с щуро лятно винтидж градинско парти в лятната градина зад Националната библиотека.

Музиката ще бъде Swing, Jazz, Rock’n’Roll, Rockabilly и Doo Wop. В лятната градина ще се предлагат разхлаждащи напитки и коктейли, а на специална алея ще са разположени колички за сладолед, пуканки, захарен памук и други вкусотии.

Няма да бъде пропуснат традиционният винтидж будоар, където дамите ще могат да се преобразят като звезди от Златната ера на Холивуд, с ефектна ретро прическа и грим. Щандовете с ретро аксесоари, бижута и дрехи на различни столични бутици и винтидж марки, пък ще дадат възможност на любителите на модата да обогатят гардероба си.

Духът на суинг епохата ще бъде пресъздаден още с:
  • Изложение на ретро автомобили и мотори.
  • Забавни игри на федербал, скачане на въже, фризби, състезание по дърпане на въже и др.
  • Чарлстон уъркшоп за основни суинг стъпки.
  • Прожекция на класически черно-бял филм.
Входът за ретро пикника е безплатен. На място ще бъдат осигурени одеяла за пикник. Събитието е достъпно за домашни любимци, при условие, че животното е дружелюбно и добре възпитано. Забранено е внасянето на напитки в рамките на градината.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: