» » » » Празничен концерт за Деня на София в Район Младост
«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

3 коментара:

 1. Анонимен18.09.13 г., 22:15 ч.

  Уважаеми служители в община "Младост". Казвам се Димитър Илиев и живея в този прекрасен квартал. Голям фен съм на хубавата рок музика и искам да ви питам как може да не сложите един плакат за предстоящия (вчерашен) концерт на великата рок група Диана Експрес? Как нямаше една реклама за събитието? Колко ви беше да сложите три плаката, примерно на сградата на Общината, на КОНДОР-а и на някоя от спирките? Никой мой близък,приятел не е разбрал за концерта. Аз щях да доведа поне десет човека с мен. Случайно видях последните две парчета от концерта и останах в шок как не съм разбрал за концерта. Миналото минало. да сме живи и здрави и лека работа. Успехи! За контакти dimitkoilievv@abv.bg

  ОтговорИзтриване
 2. Това е основната причина, заради която създадох "Колонката" - невъзможността да науча за интересни прояви, преди те да са се случили. За съжаление, Димитър, не мога да Ви помогна вашето разочарование да стигне до служителите в община "Младост", но мога да Ви поканя да посещавате "Колонката" понякога, за да се информирате за предстоящи събития, както във вашата община, така и в цяла София.
  Ани Стоянова

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен20.09.13 г., 16:30 ч.

  За какви концерти се интересуваш, за общинарите освен музиката на бясно копаещите багери в градинките между блоковете и застрояването на последните останали междублокови пространства, мислиш ли, че нещо друго ги интересува ... ?

  ОтговорИзтриване