» » » » Хари Бенсън 60 години в снимки


VIVACOM Art Hall, фондация „Мусиз” и фондация „Америка за България” представят изложбата „60 години в снимки” на световноизвестната фотографска легенда Хари Бенсън, който пристига от САЩ специално за събитието и безплатна отворена лекция за българските почитатели на фотографското изкуство.

84-годишният Хари Бенсън е посветил живота си да документира легендарните мигове в историята на големите личности на нашето време – от Beatles в бой с възглавници, през Бил Клинтън в очакване на целувчица от Хилари, до голата глава на Елизабет Тейлър и много други неуловими за обикновения човек моменти. До момента Бенсън е осъществил 41 самостоятелни изложби в Щатите и Европа, но настоящата е първата му изложба в тази част на света.

Изложбата „60 години в снимки” ще бъде официално открита в присъствието на автора на 5 декември 2013 г., от 19:00 ч., в Телефонната палата, където ще остане отворена за посещение до 15 януари 2014 г.

Ден след откриването, на 6 декември 2013 г., от 18:00 до 19:00 ч., отново в Телефонната Палата, ще се състои и отворената лекция на Сър Хари Бенсън.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: