» » » » Разпродажба на чудеса от близо и далеч в помощ на Animal Rescue

Снимка: Methe Or

Приютът за бездомни животни на „Animal Rescue Sofia”, изправен пред необходимостта да намери ново място, където да продължи да функционира или трябва да затвори врати, намира все повече приятели и радетели на каузата. Поредното събитие в подкрепа на приюта в Богров ще се случи като разпродажба на старовремски и иноземски чудеса и обикновени вехтории, както организаторите сами го определят.

Благотворителният базар ще се състои на 23 и 24 ноември 2013 г., от 14:00 ч., в залата на учебен център „Master Class” на ул. „Славянска” 24, ет. 2, в София.

Тук ще намерите винтидж лачени чанти и тенджери на цветенца, чаши и чинии, велурени палта и стари дървени шейни, романи и лампи, кутийки и бижута. От по-специални артикули до много евтини, но здрави и полезни неща – изборът ще е голям, а идеите и възможностите за коледен подарък – наистина вдъхновяващи.

В инициативата може да се включите и като дарите вещи за разпродажбата. „Скъпоценностите” носете на 22 ноември 2013 г., между 14:00 и 20:00 ч., както и в дните на събитието.

Всички средства, събрани от базара, ще отидат във фонда за собствена сграда на приюта за животни в Богров, който можете да подкрепите и чрез sms с текст DMS DOG на номер 17 777, на цена от 1 лв.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: