» » » » Светлините на елхата на София грейват


С настъпването на празничния Декември София ще заблести с коледна пременя. Да запалим светлините на елхата на града и да се заредим с усмихнато настроение с празничната програма на 1 декември 2013 г.

От 11.00 до 20.00 ч., на открита сцена в градинката пред хотел „Рила” на ул. „Алабин”, ще се състои концерт с участието на: Танцов ансамбъл „Средец”, Студио за модерен балет „Киви”, Вокална студиа „Дъга”, Клуб „Накама”, Вокална група от Столичен център за работа с деца „Бели Брези”, Танцова група към ОДЗ „Преспа”, Детски хор с диригент Мая Василева и Детски танцов ансамбъл с ръководител Живко Желязков към Националния учебен комплекс по култура, Фамилия Бисерови, Детска вокална група „Смехоранчета”, Вокална формация „Трикси”, Детска вокална група „Бон-бон”, певицата Румяна Коцева и нейните ученици по поп и джаз пеене от вокално „Студио Артес”, звездата от музикалните формати „Мюзик Айдъл” и „Гласът на България” – Красимира Иванова.

Коледарски игри, песни и наричания ще изпълнят деца от 144 СОУ „Народни будители”, а „Жар театър” към Дом на културата „Средец” ще представи огнено шоу.

От 13.30 до 15.00 ч., в карнавалната лаборатория на Фест студио „Жар”, гримьори ще рисуват лицата на желаещите, превръщайки ги в приказни герои.

От 15.00 ч. Дядо Коледа и Снежната царица ще се снимат с децата в специален кът. Малчуганите ще могат да се снимат и пред къщичката на джуджетата. 

От 16.00 до 19.30 ч. празнично украсен ретро трамвай ще се движи от пл. „Възраждане” до пл. „Журналист”.

С празнична заря светлините на елхата ще бъдат запалени в 19.00 ч., пред хотел „Рила”, от кмета на София Йорданка Фандъкова и популярни български актьори и музиканти.«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: