» » » » Първи Коледен базар на изкуствата и творческите занаяти

Снимка: Организаторите

45 български творци ще вземат участие в първото издание на Коледен базар на изкуствата и творческите занаяти, който ще протече под надслова „Сътворете вашата Коледна приказка!”.

По време на базара своите творения ще покажат автори на ръчно изработени бижута, украшения за дома, керамика, картички, сладки вкусотии, рисувани или шити чанти, аксесоари за коса, дрешки за книги, рисувано стъкло, дрехи, коледни украшения и още много др.

Коледното пазаруване ще бъде съпроводено със специална томбола с награди. Всеки, закупил от любим автор на базара продукт или услуга на стойност над 10 лв., ще участва в томбола с награда - ваучер на стойност 40 лв., който ще може да използва след събитието при един от авторите, участвали на базара.

Поощрителен бонус ще очаква и студентите, притежаващи ISIC карта. Те ще могат да ползват отстъпка от 10 % при всеки от авторите, който има ISIC стикер на щанда си.

По време на Коледния базар ще протече и благотворителната инициатива „Работилничка за мечти” – един проект на родители на деца с увреждания, чиято цел е набиране на средства за издръжка на медицински център „Деца с проблеми в развитието”.

Първото издание на Коледен базар на изкуствата и творческите занаяти ще се състои на 1 декември 2013 г., от 14:00 до 20:00 ч., в Sofia Live Club, с вход свободен.

Две седмици по-късно очаквайте и второто издание с дата 15 декември 2013 г., от 14:00 до 20:00 ч., отново в Sofia Live Club.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: