» » » Vive Le Swing парти

Снимка: meetup.com

Vive Le Swing” е една изцяло нова концепция от партита, насочена към любителите на развиващата се суинг култура в България. Едно разчупено, забавно и танцувално събитие, което гарантира емоционално-експлозивно преживяване за всички, независимо от това дали и колко могат да танцуват.

В рамките на вечерта ще се забавлявате под звуците на музика, подходяща за едни от най-разпространените и популярни стилове на танцуване в света на Swing-а. Всичко ще започне с Lindy Hop, ще се разгърне с Boogie Woogie, ще нажежи атмосферата с West Coast Swing, за да избухне в Rock’n Roll, а след това за наслада организаторите от The Zoot's Suspenders ще изненадат с нещо подходящо за Balboa, Charleston или някое пълно лирическо отклонение.

И ако все още любопитството ви не се е пробудило, то ще допълним, че, за да бъде по-зрелищно и забавно, по време на партито ще бъдат добавени и поне две поредици от подходящи моменти за „кръгче”, в което всички желаещи ще могат да покажат своите умения.

Първото парти от поредицата „Vive Le Swing” ще се случи на 23 ноември 2013 г., с начален час 22:00 ч., в Bar Blow на ул. Г. С. Раковски”125 в София.

Вход: 4 лв.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: