» » » Португалска музика и щипка джаз

Снимка: bbc.co.uk

Краят на седмицата отново ще бъде подправен с позитивни емоции и музика за наслада с акустичните вечери в „The Company” в София.

На 23 януари 2014 г., от 20:30 ч., гостите на „The Company” ще имат удоволствието да се насладят на нежния глас на Нина Илиева и виртуозната китара на Емил Георгиев, които ще изпълнят букет от незабравими песни и актуални мелодии в акустични аранжименти.
Вход свободен.

Веднага след това, от 21:30 ч., музикантите от „Train Station”: Нина Илиева (вокали), Емил Георгиев (китара), Димитър Бакърджиев (саксофон), Димитър Горчаков (пиано), отново ще представят най-доброто от златните години на джаза, както и много интерпретации и импровизации на най-различни мелодии.
Вход: 5 лв.

На 24 януари 2014 г., от 21:30 ч., създателите на музикалния проект „Madeira Acoustic” – Андре Пирес Коста от Португалия и Божидар Стоичков, в компанията на Кирил Македонски (тромпет) – ще наситят пространството с емоцията на добре подбран микс от авторска музика, фънк, джаз, суинг, португалски и бразилски ритми.
Вход: 5 лв.

На 25 януари 2014 г., от 21:30 ч., очаквайте Zori&The Band – едно обещание за музикални експлозии и забавление до ранните часове на нощта.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: