» » » » 8-мо мартенски BOHO Bazaar


Благотворително и 8-мо мартенски, за всички, които обичат благородните каузи, харесват ръчно изработени подаръци и не са безразлични към винтидж културата и книгите, в центъра на София ще се състои BOHO Bazaar.

Червената къща „Андрей Николов”, съвместно с Animal Rescue Sofia и заедно с доброволците на Каритас София и Си Ви Ес, ви канят на благотворителен базар с картички и мартеници, изработени от деца бежанци; бижута и стилни дрехи; дух и спомени, запечатани върху стари фотографии.

Първоначалната идея на BOHO базарите е да популяризират винтидж културата и да отдадат почит на една отминала епоха, в която Андрей Николов е бил все още жив и е създавал своите мраморни скулптури, а в Червената къща всеки ден е събирал големи компании от художници, поети, журналисти, архитекти. Бохемският дух на онова време сякаш отново оживява на месечните базари, към които постепенно се присъединяват различни артисти. А новите артисти водят и нови идеи - не само естетически, но и благородни.

8-мо мартенския благотворителен BOHO Bazaar ще стартира на 1 март 2014 г., и ще се проведе до 8 март 2014 г., всеки ден от 15:00 до 23:00 ч., в Red Bed & Breakfast, Център за култура и дебат Червената къща „Андрей Николов”.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: