» » » » Подарени графики и Шепа лъскави череши

Автор: Мирослав Моновски

Нестандартна, но изключително ефектна изложба подготвя художникът Мирослав Моновски. Избраното заглавие е „БезЦЕНнИ графики и думи на художника”, които ще бъдат видени само веднъж, защото авторът ще подари всичките си творби на минувачи и посетители.

Експозицията, която ще се приюти в подлеза до Механо техникума (ПГМЕЕ Бургас), ще представи 120 принтови разпечатки на компютърни графики - впечатляващи Corel Draw композиции на красиви бургаски пейзажи, натюрморти и портрети на бургаски интелектуалки. Всички минувачи ще бъдат „свободни” да станат притежатели на рисунките, които Мирослав ще подарява с автограф.

Откриването на „БезЦЕНнИ графики и думи на художника” е на 7 февруари 2014 г., от 17.00 ч., и само желанието на посетителите да притежават някоя от творбите ще определи колко дълго ще продължи изложбата.

„Надявам се изложбата да продължи поне два дни, но от друга страна за мен като творец ще бъде голям комплимент, ако хората оценят творчеството ми и пожелаят моите рисунки да красят техните домове и офиси.” Мирослав Моновски

Заедно с БезЦЕНнИте графики ще бъдат показани и колажи със стихове на старозагорската поетеса Мария Донева, която в 18:00 ч. на 7 февруари 2014 г., ще представи книгата си „Шепа лъскави череши” в зала „Петя Дубарова” на КЦ „Морско казино”.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: