» » » » Софийски фестивал на Науката 2014


Ежегодно през м. Май в София се провежда първият по рода си в България Фестивал на науката – едно събитие, което отвежда до чудния свят на науката, срещайки публиката с млади и не толкова млади, но пък изключително обаятелни учени.

Във времето на шеметно бързо технологично развитие и ежедневни новини за пробиви в науката по света, човечеството е изправено пред повече предизвикателства от всякога, а отговорите все по-често са в ръцете на изследователите. Накъде е насочен взорът на днешните учени? Какво бъдеще ни подготвят и в какво настояще живеем без да подозираме? Вдъхновете се. Учудете се. Станете част от Софийски фестивал на науката 2014.

Софийски фестивал на науката ще се проведе от 8 до 11 май 2014 г., в театър „София” и парк „Заимов”.

Достъпът до всички събития за деца от 6 до 15 год. и за много от събитията за възраст 15+ (в това число и възрастни) е свободенПри желание да посетите безплатно събитие е необходимо да си вземете пропуск (местата са ограничени) от:
  • Рецепцията на Британски съвет, ул. „Кракра”7 – в работни дни до 7 май 2014 г.
  • Щанд „Информация” на Фестивала – от 8 до 11 май 2014 г.
Някои от събитията на главната сцена „Арена” са с билети от 5 лв. за възрастни, и 4 лв. за пенсионери и деца до 18 год., които можете да закупите от касата на театър „София”.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: