» » » » Пролетна разпродажба в подкрепа на Animal Rescue Sofia


Пролетна разпродажба на всякакви интересни неща, пристигнали от близо и далеч, в богато разнообразие и широко приложение, ще се проведе в края на седмицата в София в подкрепа на приют-ферма Animal Rescue Sofia.

От януари 2014 г., Animal Rescue Sofia има свое собствено място – приют-фермата, която след приключване на ремонта и регистрацията, ще бъде първият и единствен изцяло неправителствен приют за кучета в София. ARSofia вече няма нищо общо с приют Богров, а след регистрацията фермата ще може да се похвали и с клиника „Франциска”.

Междувременно ARSofia продължава да се грижи за своите питомци и да ги задомява, но за това са нужни средства и подкрепата на приятели и съмишленици.

Заповядайте на 26 и 27 април 2014 г., от 12:00 до 20:00 ч., в офиса на „Тийм Бг” на ул. „Ангел Кънчев”43 (на ъгъла с ул. „Патриарх Евтимий”), ет. 1, и с ентусиазма на откриватели, потърсете своето уникално, лично, съкровище сред вещите в Благотворителния базар.

Освен като купувачи, може да се включите и като дарители. На 25 април 2014 г., между 12:00 и 20:00 ч., както и в дните на базара, донесете на място нещата, които бихте искали да дарите за разпродажбата. Приемат се вещи в добро състояние, като: дрехи, обувки, домашни потреби, книги, спортни стоки, бижута, украшения и пр.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: