» » » » Четирите природни елемента в полза на здравето


Четирите природни елемента – огън, въздух, вода, земя, проявени в човешкото тяло и психика” е темата на лекцията на д-р Светла Балтова, която ще очаква своята заинтересована публика след Великденските празници.

В лекцията всеки от елементите ще бъде разгледан с неговите характерни черти в природата, органите и системите в тялото, където той преобладава. Ще бъдат описани методи за възстановяване на равновесието на елементите в тялото – необходимо условие за здравето на човека. Ще бъде отделено внимание и на четирите темперамента, които съответстват на елементите.

Д-р Светла Балтова е лекар с дългогодишна практика и специалности Кардиология и Ревматология. В последните 12 години практикува и холистична медицина: Цветолечение по метода на Д-р Бах, природолечение. Автор е на книгата „Астрология и астропсихология за всеки”, съставител на книга за здравето, според учението на Учителя Петър Дънов. Изнася лекции и семинари по астрология, паневритмия, холистично здраве, в България и чужбина.

Лекцията, посветена на четирите градивни елемента и тяхното отношение към здравето, може да чуете на 24 април 2014 г., от 18:00 ч., в Балабановата къща в Старинен Пловдив.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: