BTSF Urban Games 2014 - най-дългоочакванoто състезание-демонстрация по байктраял за 2014 г. в България - приближава с пълна скорост. Нека Градските игри започнат!

На 12 април 2014 г., между 12:00 и 17:00 ч., в София ще бъде адреналинно, скоростно и много зрелищно.

Началото ще бъде поставено пред стария Билетен център на НДК. Оттам, според правилата на състезанието, участниците ще обиколят емблематични за българския байктраял локации в столицата: Паметника на Съветската Армия, градината зад Царския Дворец, Народният театър. Ще се правят трикове и импровизирани трасета, състезания по най-високо оли, дълъг гап и още други. Най-трудните и зрелищни изпълнения ще получават парични и предметни награди, веднага, на място.

В  Urban Games 2014 ще бъде направен и опит за подобряване на два национални рекорда – по скок на височина и скок на дължина.

Игри с публиката и случайните минувачи ще носят награди на всички. Награда ще получава и всеки, дошъл с колелото си, тъй като една от целите на събитието е да промотира колоезденето в градска среда, като оптимален начин за предвижване и спорт, както сред възрастните, така и сред младите хора.

Станете част от Игрите!

Urban Games 2014 по часове:
  • 12:00 до 13:15 ч. - Начало на BTSF Urban Games 2014 пред Билетен център на НДК.
  • 13:30 до 15:00 ч. - Преместване на BTSF Urban Games 2014 пред Народен театър „Иван Вазов” и Царския дворец.
  • 15:15 до 16:45 ч. - Каране пред Паметника на Съветската Армия и финал на събитието пред скейт уредите на изхода на метро станцията.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: