В цял един ден с много изненади, детски усмивки, игри и забавления посрещнете Международния ден на децата в Bulgaria Mall.

На 1 юни 2014 г., от 11:00 до 17:00 ч., не пропускайте:
  • 11:00 ч. - Куклен театър с постановките „Рибарят и златната рибка” и „Африканска приказка”.
  • 12:00 ч. - „Пощенска кутия за приказки” на Гери Турийска. Четене на приказки от специални гости, сред които Мая Бежанска, Драго Симеонов, Ахинора и др.
  • 13:30 ч. – Представяне на мултимедийния проект „Приказка за вълшебната флейта”, който включва книга и диск, съдържащ най-известните арии от Моцартовата опера, изпълнени на български език, както и аудиодраматизация с участието на едни от най-добрите български актьори като Валентин Ганев, Мая Новоселска, Силвия Лулчева, Мариус Донкин, Параскева Джукелова, Бойка Велкова, Марин Янев и много други. Деца и родители ще имат удоволствието да чуят някои от ариите на живо, а в историята за Папагено, Тамино и Царицата на нощта, ще ги въведе Силвия Лулчева, която ще прочете специално подбрани откъси от „Приказка за вълшебната флейта”.
  • 14:30 ч. - Суинг за деца, елегантно поднесен и представен от Вера, Деси и Рони от Сентиментал Суингърс. В суинг забавлението ще могат да се включат всички, защото на сцената, към дамите от Сентиментал Суингърс ще се присъединят професионалистите от Lindy Hop, които ще научат публиката как се танцува истински суинг.
  • 16:00 ч. - Музикален куклен театър с Театър „ТриЛика”, гр. Москва, Русия.
  • Забавни игри и изненади с награди не само за децата, но и за техните родители, между отделните части.

«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: