И тази година Фамилатлон - празникът на семейството, спорта и здравословния начин на живот – кани родители и деца да се включат в някоя от многото активности от програмата. Традиционно събитието ще се проведе на открито, предлагайки занимания за цялото семейство.

Прекарайте една наситена с движение и емоции неделя, на 18 май 2014 г., от 14:00 ч., в Южен парк в София. В програмата на Фамилатлон 2014 са предвидени:
  • Панаир на възможностите с участието на 47 организации и клубове. Изпробвайте различни възможности за хоби, спорт и развлечение, като: капоейра, йога на смеха, бойни изкуства, танци, лакрос, бейзбол, софтбол, приключенски игри, рисуване, опознаване на птиците и още много спортни, артистични и екологични занимания.
  • Арт ателиета, еко и други занимания.
  • Игра за ориентиране „Малката Европа” с 28-те столици на Европейския съюз, разпръснати в сърцето на столичния Южен парк. А ако решите подготвената европейска кръстословица, ще имате шанса да участвате в Семеен дуел с друго семейство на сцената на Фамилатлон.
  • Голям велопоход за велосипедисти над 7 години и Малък велопоход за велосипедисти под 7 години. Елате с велосипеда си, независимо дали е на 2, 3 или 4 колела.
  • Специална приключенска програма за деца и бащи през целия ден, като са поканени не само татковците, но и дядовци, чичовци, батковци, или иначе казано, всички значими мъжки фигури в живота на децата. Включилите се в програмата ще имат шанса да спечелят награда от томболата в края на Фамилатлон.
  • Песни и танци от сцената на Голямата поляната в Южния парк.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: