» » » » Сентиментал Суингърс изкушение

Снимка: Албена Зографова

С два ексклузивни концерта в един ден кралиците на суинга Деси, Рони и Вера ще върнат блясъка и веселието на суинг годините с омагьосващ ретро лайф. Те са „Сентиментал Суингърс” и обещават шоу, красота и музика в стил епохата на 40-те – времето на ярко начервените устни, перлите, дантелите, чорапите с ръб и неустоимото женско изкушение.

На 9 май 2014 г., от 17:00 ч., в клуб Opera Café, очарователните дами ще подарят специален безплатен концерт на своите най-млади и възрастни почитатели, споделящи любовта към суинг музиката и блясъка на една отминала епоха. Всички дами и господа до 18 и над 60 години ще бъдат специални гости на Opera Café с вход свободен, за един незабравим музикален подарък, поднесен от владетелките на суинга.

Малко по-късно от 21:00 ч., Деси, Рони и Вера ще пленят публиката с атрактивни костюми, класическо сценично поведение и пленяващо ретро звучене. Концертът ще започне с диджей селекция на LindyHop.bg и ще продължи със суинг емоцията на „Сентиментал Суингърс” съвместно с музикантите Михаил Йосифов (китара), Димитър Шанов (контрабас) и Атанас Хаджиев (саксофон).

Предварителни резервации на тел.: 0886 272 272.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: