» » » » Екоработилници и книги на Фермерския пазар


Като доразвиване на идеята за истинска храна от природата и екосъобразен начин на живот, организаторите на станалия вече традиционен Фермерски пазар в София ви канят на екоработилници и книжни срещи, посветени на храната и родителството.

Идеята е да гостуват български майстори на ръчното творчество, които ще показват как да вдъхнете втори живот на непотребните вещи. Както и участници, свързани с книгите на хранителна и на родителска тематика; кулинарни блогъри и родителски кооперативи.

На 24 май 2014 г., от 11:00 до 15:00 ч., на Римската стена, заедно с Мила Божилова малчуганите ще могат сами да изработят колиета от жълъди или да превърнат непотребното бурканче от сладко в прекрасен подарък за мама. Записване за участие на и-мейл: artbazar6@abv.bg.

По същото време възрастните ще имат възможност да се срещнат с Иван Раденков, автор на „Книга за татковци”; издателство Gourmet Publishing, които ще представят книги на кулинарна тематика и списание „МенюМаг”; TARA Publishing с прекрасни книги за мама и тате; сп. „Усури”; издателска къща „Колхида”.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: