Традиции, изкуство, веселие, футболни пристрастия и разбира се, предпочитаното пиво с приятели - BeerRelation фестивал завладява парка.

Събитието ще се проведе между 12 и 15 юни 2014 г., всеки ден от 12:00 до 22:00 ч., в любимия зелен кът на София – Южния парк, откъм бул. „Гоце Делчев”, на широката поляна.

В програмата:
  • BeerRelation музикална сцена с изпълнения на артисти от България и чужбина: сръбската рок-фолк банда Orthodox Celts, театралите от ХаХаХа Импро, The Smugglers Collective, Mango Duende и др.
  • BeerRelation екран под звездите, на който запалянковците ще могат да проследят откриването и първите мачове от Световното първенство по футбол за 2014 година.
  • BeerRelation пиво зона с шатри, подслоняващи представители на различни нации, посолства и световни производители, отличаващи се с опита и уменията си в пивопроизводството. Те ще запознаят гостите с дългогодишните традиции на техните марки и кратка история на бирата, ще предложат питателна храна и разнообразен бирен асортимент. Специално за BeerRelation, „Асоциацията на домашните пивовари” в България ще демонстрират позабравени техники от миналото за приготвяне на кехлибарената течност.
  • BeerRelation арт сцена.
  • BeerRelation зона за забавления с възможност за спорт и провеждане на атрактивни игри като Бира Понг, футбол на маса и много др.
Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: