» » » » Летен фестивал на усмивките


Фондация „Имеон-Балкани” в колоборация с Vivacom Art Hall представят изложбата „Летен фестивал на усмивките”. Целта на събитието е да накара посетителите да се усмихнат и замислят върху житейските сполуки и несполуки, пресътворени с много хумор от художниците, и да отнесат доброто си настроение извън изложбената зала.

„Летен фестивал на усмивките” ще бъде открита на 19 август 2014 г., от 18:00 ч., във Vivacom Art Hall, където ще остане до 31 август 2014 г.

Колекцията представя най-забавните карикатури, нарисувани през последните години от майсторите на рисувания хумор в България: Чавдар Николов, Анатолий Станкулов, Алла и Чавдар Георгиеви, Георги Чалъков, Стефан Десподов, Илиан Савков, Милко Диков, Стоян Дуков, Дечко Николов, Ивайло Цветков, Ириен Трендафилов, Цочо Пеев, Иван Кутузов и Трайко Попов. Специален акцент ще бъде поставен върху творчеството на Румен Драгостинов in memoriam.

В рамките на събитието се очакват срещи с голяма част от авторите, ателиета за артистичен шарж и тематична карикатура, както и много изненади.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: