» » » » Индонезия Любов

Автор: Павел Гоневски

Грохотът на многолентови булеварди свързва стотиците модерни комплекси от бетон и стъкло в индонезийската столица Джакарта. По преките, в сенките на небостъргачите, прехвърчат скутери, петли, търговци, моторни рикши, хлапета и лепкави изпарения. За страничния наблюдател това е любопитен вид хаос - целенасочен и добронамерен. А насред него мъж подстригва брадата си, седнал на прага на разпадаща се холандска сграда от 19-ти век. Това е малка част от ехото на едно приключение в Индонезия, носещо цвят и звук, емоция и спомен, събрани във фотографската изложба на Панев ГоневскиИндонезия, любов”.

Павел Гоневски е автор на два романа. От 1997 г. работи като репортер и редактор във в. „Континент” и „24 часа”, а след като се премества в Лондон през 2004 г., е радио продуцент в Би Би Си и уеб мениджър в Epson Europe B.V. Познат е на публиката с изложбата „Лондон, бейби!”, която заедно с Вероника Велкова представиха в рамките на Месеца на фотографията в София 2013.

„Индонезия, любов” на Павел Гоневски ще бъде открита на 6 ноември 2014 г., от 19:00 ч., в кафе-галерията на ФотоСинтезис Арт Център, където ще остане до 25 ноември 2014 г.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: