» » » » Designed in Poland

Снимка: institutpolski.org

Експонати, представящи подбрани изделия на полски дизайнери на бижута, мода, мебели, порцелан и др. Палитра от модерност и традиция в полския дизайн. Великолепна колекция от творби, ярки представители на полската школа в областта на дизайна на бижута и приложно изкуство. Насладете се на изложбата „Designed in Poland” с презентация на полски мoден дизайн.

Събитието се организира от Полската агенция за информация и инвестиции и Отдела за промоция на търговията и инвестициите към Посолството на Република Полша в София, и ще бъде открито на 29 октомври 2014 г., от 12:00 ч., в Мега Мол в София, с продължителност на изложбата до 7 ноември 2014 г.

В рамките на „Designed in Poland” ще бъде представена селекция от модерни бижута от благородни метали и кехлибар, както и примери за промишлен дизайн, съчетаващ традицията с модерността. Ще бъдат показани изделия от порцелан и стъкло, мода, мебели и други, с интересен и модерен дизайн и високо качество на изработката.

По време на проявата посетителите ще имат възможността да гласуват на място за най-интересен  експонат. В последния ден на изложението, след преброяване на гласовете, ще бъдат изтеглени имената на петима от гласувалите, които ще си тръгнат с атрактивни подаръци, подготвени от Полската агенция за информация и инвестиции.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: