» » » » Чайна церемония с Макото Сан

Снимка: Организаторите

Хармонията е състояние на душата, която притихнала в тишината, се докосва до своята същност. Подарете си миг блаженство с преживяването на японската Чайна церемония.

Easy Way сугестопедичен център ви кани да се потопите в мистиката на Япония заедно с Макото Сан (Мартин Бойков). Той е един от малкото българи-преподаватели по японски език в България, посветил се на популяризирането на японския език и култура в страната.

На 5 декември 2014 г., от 18:30 ч., в Център Easy Way в София, Макото Сан ще ви разкаже за своя опит като преподавател, както и за тънкостите на този красив японски ритуал.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

4 коментара:

 1. Анонимен29.11.14 г., 18:17 ч.

  Макото Сан (Мартин Бойков) коя школа по чайн церемония представя? Явно не е Урасенке... Ще е интересно да видим нещо различно !
  Игната Василева

  ОтговорИзтриване
 2. Игната, нямам информация коя школа по чайна церемония ще представи Макото Сан, но можете да попитате организаторите от Център по сугестопедия Easy Way или да посетите събитието и да бъде един вид изненада :)

  Поздрави,
  Ани Стоянова

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен9.12.14 г., 0:12 ч.

  За Бога! Моля Ви, проверявайте какво анонсирате!!
  ТОВА, което рекламирате като "чайна церемония" си беше чиста подигравка с хората, които идея си нямат какво представлява "Чадо".
  Аз се занимавам с това от 12 години, но такова нещо досега наистина не бях виждала!! Да сипват нещо, което наричат "чай", с дървен черпак, в пластмасови чашки???!

  Игната: от която и школа да е, има си традиции и правила. Практиките на школите по чайна церемония не се различават чак толкова! :D

  Рина Пападопулу

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Рина, благодаря Ви за споделеното преживяване, което в случая, за съжаление, е било крайно разочароващо. Мога да Ви уверя, че всяка информация, която се публикува в Колонката, се проверява фактологично – кога, къде, кой, но „какво” винаги зависи от описанието, което подават организаторите и не може да бъде преценено преди събитието да се случи и да бъде посетено. В случая, проявата беше именувана и разказана като чайна церемония в прес-информацията на организаторите. И по този начин беше представена в Колонката.

   Съжалявам, че Ви остава впечатление, че тук се рекламират събития. В действителност, се старая да представям разнообразие от културни прояви, които задоволяват разнообразие от вкусове, но не винаги е във възможностите ми да предвидя дали подадената информация от организаторите ще се реализира в едно вдъхновяващо събитие или, както в случая, ще остане само добро намерение за „чайна церемония”.

   Благодаря Ви още веднъж за обратната връзка, поставям си удивителна за следващи събития от същия организатор.

   Поздрави,
   Ани Стоянова

   Изтриване